Magyar English Srpski Român
Alternconsult

AKTUÁLIS

Itt van Ön:Főoldal Bemutatkozás


Tevékenységek, szakmai háttér


A társaság 2007 óta dolgozik ingatlanokhoz kötődő szakterületeken.

Partnerei számára gyorsan megvalósítható, világszínvonalú, alacsony üzemeltetési költségű épületeket és ezek energiaellátására megújuló energiás technológiákat kínál.
 
A betervezett és forgalmazott épületrendszerek, sajátos építmények, megújuló energiás technológiák vezető dán, német, francia cégek tudásanyagára támaszkodnak és döntően magyar kivitelezésűek.


A cég tevékenyégét a komplexitás jellemzi, azaz a felmérésektől, épületenergetikai tanácsadástól és tanusítástól, valamint megvalósíthatósági tanulmányoktól indulva a tervezésen, engedélyeztetésen, forrásszerzésen túl a kivitelezésig minden munkaelemet képes magas színvonalon teljesíteni.
 
A műszakilag, gazdaságilag jól képzett, nyelveket beszélő szakmai csapat kulcsrakészen vállalkozik, a megrendelőknek elég egy céggel dolgozniuk, ami kizárja az egyeztetési problémákat és elősegíti a gyors és minőségi munkavégzést.
 
A belső építész, gépész, gazdasági kapacitást több, külső szakértő cég szellemi tudása támogatja.

Ezen felül termékpalettánk kiegészült a következő termékekkel:

 

Tervezésben a társaság különleges specialitása a megújuló energiás, biomassza alapú energetikai, fűtési technológiák megvalósítása, amelyekben kiemelkedő referencia listával bír, partner cégével az Altherm Kft-vel együtt.
 
A biomassza fűtési rendszerek ismertetése a www.altherm.hu honlapon, az összes többi termék leírása ezen a honlapon található.
 
Partnereink számára jelentős értéket képviselhet, hogy a beruházások megvalósítását pénzügyileg is tudjuk támogatni pályázati (KEOP, GOP, állattartó telepi, kertészeti, stb.) lízing vagy megtérüléses alapú finanszírozási megoldásokkal.


 

Az Alternconsult Kft. és az Altherm Kft.minőségpolitikája

 
Az Altherm Kft. és az Alternconsult Kft. feladatának tekinti, hogy termékével/szolgáltatásával minden tekintetben megfeleljen ügyfelei elvárásának, céltudatos, szolgálatkész, új kihívásokra fogékony, feladatát minőségi módon ellátó szolgáltatást nyújtson az üzletviteli szaktanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment területén hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.
A vezetés stratégiai célja a vállalat piaci helyzetének további erősítése úgy, hogy az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti megbízható, korszerű rendszert működtessen, ezt folyamatosan fejlessze, a vállalati szolgáltatások minőségét folyamatosan javítsa, a minőség iránti elkötelezettséget növelje. Ezért a munkatársaitól, szakembereitől, alvállalkozóitól a vevői igényeknek legjobban megfelelő, minőségi munkavégzést vár el, legyen szó akár üzletviteli tanácsadásról akár pályázatírással kapcsolatos tevékenységről, gyártásról, kivitelezésről, szervizről vagy egyéb szolgáltatásról. A vállalat e követelményt a beszállítók és alvállalkozók felé is érvényesíti, tőlük hibátlan terméket és megfelelő szintű szolgáltatást vár el. A vállalkozásaink által előállított termékek, nyújtott szolgáltatásokat a mindenkori jogszabályi előírásoknak és az érdekelt feleknek megfelelően állítja elő, illetve azt a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszti.
Az Altherm Kft. és az Alternconsult Kft. működésének minden szintjén biztosítja a minőségtudatosság kialakítását. A munkatársak rendszeres képzésével garantálja, hogy naprakész és magas szintű felkészültségük révén a minőség javításához aktívan hozzájáruljanak és e tevékenységben eredményesek legyenek.
 
Minőségirányítási rendszer működtetésével a vállalat

biztosító korszerű munkahelyet kíván nyújtani.

Az Altherm Kft. és az Alternconsult Kft. folyamatai igazodnak a jogszabályi, szakmai követelményekhez, a belső előírásokhoz, szabványokhoz, szokványokhoz, érdekelt felek igényeihez. A vezetés biztosítja, hogy minden munkatárs és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, működési előírásait, ugyanakkor a szükséges feltételek biztosítása mellett elvárja, hogy a munkatársak felelősen alkalmazzák azt a napi gyakorlatban a szervezet minden szintjén. 
 
Hódmezővásárhely, 2018.02.01.

 

……………………………
Sarusi-Molnár Andrea
ügyvezető
Altherm Kft.

……………………………
Sarusi-Kiss József
ügyvezető
Alternconsult Kft.