Magyar English Srpski Român
Alternconsult

AKTUÁLIS

Itt van Ön:Főoldal MSZ EN ISO 9001:2008

MSZ EN ISO 9001:2008

ISO 9001:2009
 

Az Alternconsult Kft minőségpolitikája

Az Alternconsult Energetikai Tanácsadó és Kutatás-fejlesztési Kft. feladatának tekinti, hogy termékével/szolgáltatásával minden tekintetben megfeleljen ügyfelei elvárásának, céltudatos, szolgálatkész, új kihívásokra fogékony, feladatát minőségi módon ellátó szolgáltatást nyújtson az üzletviteli szaktanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment területén hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.
A vezetés stratégiai célja a vállalat piaci helyzetének további erősítése úgy, hogy az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabvány szerinti megbízható, korszerű rendszert működtessen, ezt folyamatosan fejlessze, a vállalati szolgáltatások minőségét folyamatosan javítsa, a minőség iránti elkötelezettséget növelje. Ezért a munkatársaitól, szakembereitől a vevői igényeknek legjobban megfelelő, minőségi munkavégzést vár el, legyen szó akár üzletviteli tanácsadásról akár pályázatírással kapcsolatos tevékenységről vagy egyéb szolgáltatásról. A vállalat e követelményt a beszállítók és alvállalkozók felé is érvényesíti, tőlük hibátlan terméket és megfelelő szintű szolgáltatást vár el.

Az Alternconsult Kft. működésének minden szintjén biztosítja a minőségtudatosság kialakítását. A munkatársak rendszeres képzésével garantálja, hogy naprakész és magas szintű felkészültségük révén a minőség javításához aktívan hozzájáruljanak és e tevékenységben eredményesek legyenek.

Minőségirányítási rendszer működtetésével a vállalat
biztosító korszerű munkahelyet kíván nyújtani.
Az Alternconsult Kft. folyamatai igazodnak a jogszabályi, szakmai követelményekhez, a belső előírásokhoz, szabványokhoz, szokványokhoz. A vezetés biztosítja, hogy minden munkatárs és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, működési előírásait, ugyanakkor a szükséges feltételek biztosítása mellett elvárja, hogy a munkatársak felelősen alkalmazzák azt a napi gyakorlatban a szervezet minden szintjén.


Hódmezővásárhely, 2015.03.02.
…………………………………………..
          Sarusi-Kiss József
        Ügyvezető igazgató
           Alternconsult Kft.